Menu Premium
Loading...

Kingdom Come: Deliverance E3 2017 Preview

21/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De stroom aan E3 content is nog steeds niet voorbij want we knallen er ook nog even een preview van Kingdom Come: Deliverance in! Jelle en David hebben in LA een presentatie van deze game bijgewoond en waren toch wel blij verrast. En als je wil weten waarom, check dan snel deze Kingdom Come: Deliverance E3 2017 Preview.

Geen simulator

Kingdom Come: Deliverance is een open-world RPG dat ontwikkeld wordt door het Tsjechische bedrijf Warhorse Studios, in samenwerking met Deep Silver. Het speelt zich af in het middeleeuwse Koninkrijk Bohemen, een gedeelte van het huidige Tsjechië. Wat vooral opvalt is dat de game ontzettend realistisch aanvoelt, van de wereld tot de combat tot de historisch accurate wapenuitrustingen, kledij en muziek. Maar de makers hebben al aangegeven dat deze game geen simulator is, waar het bij vlagen wel op lijkt. En zelfs het verhaal is gebaseerd op historische gebeurtenissen…

Wraak

De oude koning is dood en zijn erfgenaam is niet sterk genoeg om zijn recht op de troon te beveiligen. De broer van de nieuwe koning ziet zijn kans om de koning te ontvoeren en zijn landen te plunderen. Deze personages zijn gebaseerd op de historische figuren Keizer Karel IV, Wenceslaus IV en Keizer Sigismund. Het hoofdpersonage die jij onder de knoppen neemt, Henry, is de zoon van een smid. Zijn familie werd op brute wijze vermoord door de binnenvallende legers van Sigismund. Als enige overlevende van zijn familie besluit hij wraak te nemen, en ervoor te zorgen dat de troon weer bestegen zal worden door degene die er recht op heeft, namelijk Wenceslaus IV.

Heb jij een beetje zin in Kingdom Come: Deliverance? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch