Menu Premium
Loading...

King Tier #2: Maarten Brands, Tim Walree & Rutger van Dijk

08/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door LG Ultragear. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. LG Ultragear heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Welkom bij de tweede editie van King Tier, een talkshow waarin JJ drie gasten uit de gamesindustrie ontvangt die elk een mooi verhaal te vertellen hebben. Op donderdag zenden we de talkshow vanaf 18:30 uur live uit op ons Twitch-kanaal. In het weekend is de nieuwe editie van King Tier voor het gemak ook als video en podcast te bekijken en beluisteren.

Elke editie brengt drie spraakmakende gasten

In King Tier schuiven er elke editie drie gasten achter de desk aan. Dit keer zullen ze ook allemaal tegelijk aan de tafel zitten. Zodat er nog meer toffe discussies ontstaan. De gasten van vanavond hebben elk een mooi gaming gerelateerd verhaal te vertellen. Maarten Brands is eigenaar van Cook & Becker, een galerie die artwork van games verkoopt. Wat maarten een goede tafelgast maakt, is dat hij in verleden ook pr heeft gedaan voor publishers en zelf ook games heeft uitgegeven. Een ware allrounder dus. Tim Walree is jurist en fervent gamer. Hij heeft studie gedaan naar het consumentenrecht van gamers en kan dus mooi zijn licht laten schijnen op bepaalde zaken die nu spelen. Tot slot is daar Ruben van Dijk die onlangs een Kickstarter begon voor zijn game Oakenfold. Hij komt vertellen hoe zo’n project verloopt.

Pak 180 euro korting op de LG UltraGear 32GQ850-B monitor dankzij de speciale King Tier code

King Tier wordt mede mogelijk gemaakt door LG UltraGear. De producent van dikke monitoren. Speciaal voor de kijkers van King Tier hebben ze een fijne actie in het leven geroepen. Als je deze week (actie loopt tot donderdag 13 oktober) op in de online shop van LG de 32GQ850-B monitor bestelt, dan krijg je, na het invoeren van de code lgultragear_gametier, 180 euro korting. Goedkoper kun je het scherm nergens vinden. En van 180 euro kun je mooi een week de verwarming betalen! De actie loopt dus tot en met donderdag 13 oktober.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch