Menu Premium
Loading...

King of Fighters XIV Review

29/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

King of Fighters, een ondergesneeuwd kindje nadat vorig jaar games als Streetfighter 5 uitkwamen. Nu komen ze met deeltje veertien waarin ze ook nog eens de stap naar 3D graphics hebben gemaakt wat erg interessant is volgens Steven en Emiel. Wat zij precies van deze game vinden zie je hier in de King of Fighters XIV Review.

50 Characters!

King of Fighters is vooral bekend om de toffe characters. In de game zitten meer dan 50 characters waar je uit kunt kiezen. Je kiest in King of Fighters 3 characters waar mee je gaat spelen en gedurende de ronde switch je tussen die characters. De singleplayer is niet heel erg uitgebreid en speel je in een uurtje door als je jezelf even boos maakt. Ook werkt de online multiplayer nog niet helemaal optimaal volgens Emiel. De matchmaking valt af en toe weg, maar waarschijnlijk wordt dit nog wel gepatcht.

Een grappig feitje is dat deze game door een Nederlandse studio is geport voor de PC. Het ding is wel dat je een beetje game PC nodig hebt om dit soepel te laten draaien. Je heb geen super dikke bak nodig, maar een verouderde laptop gaat hem waarschijnljk niet zonder framedrops draaien. Ook is de game natuurlijk beschikbaar voor de Playstation 4. Vooral op de PC vonden Steve en Emiel deze King of Fighters als een trein lopen. Alle arcade sticks van Steven werken ook op zijn PC dus button bashen achter de pc is zeker een plus voor hem. Emiel gaat nog even oefenen en uiteindelijk is het zijn levensdoel om Steven ooit te verslaan in een fighting game. Of hem dat gaat lukken gaan we zien in de toekomst.

Wat vinden jullie van King of Fighters XIV? Laat het ons weten in de comments.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch