Menu Premium
Loading...

Killzone: Shadow Fall Review

28/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met pijn in het hart hebben Dennis en Boris hun Playstation 4 controller even een momentje rust gegund om de Killzone: Shadow Fall review te doen. In deze review geven ze jou hun kijk op de nieuwe game van Guerrilla Games, waarvan zij hebben genoten of zich misschien wel aan ergerde.

Killzone: Shadow Fall is het vierde deel uit de Killzone-serie als we de uitstapjes Killzone: Liberation en Killzone: Mercenary op de handhelds van Sony niet mee rekenen. Ook het vierde deel wordt gemaakt in het land waar wij natuurlijk allemaal heel trots op zijn: Nederland. Om precies te zijn, wordt de game in Amsterdam gemaakt. Ook deze keer zorgen strubbelingen tussen de Interplanetary Strategic Alliance (ISA) en de Helghast voor de rode draad in deze game. Dit keer zijn de twee naast elkaar gaan wonen op een planeet en dan is het natuurlijk niet heel vreemd wanneer dit op een zeker moment niet goed gaat. Jij speelt Lucas Kellan en krijgt in de game al snel te maken met de Helghast. Bovendien geven zij je op dat moment ook een goede reden om ze flink te gaan haten.

De PlayStation 4 is zo goed als uit en dit brengt natuurlijk naast een aantal launchgames ook hele hoge verwachtingen met zich mee. De vraag is natuurlijk of Guerrilla games deze verwachtingen waar weet te maken met Killzone: Shadow Fall. Boris en Dennis gaan jou vertellen wat zij van deze game van Nederlandse bodem vinden in deze Killzone: Shadow Fall review.

Ontwikkelaar: Guerrilla Games
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation 4
Killzone: Shadow Fall Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch