Menu Premium
Loading...

Killzone Shadow Fall: Intercept Review

20/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Killzone Shadow Fall is al geruime tijd uit voor de PlayStation 4 en onlangs is de laatste DLC hiervoor verschenen: Intercept. Killzone Shadow Fall: Intercept is een stand-alone DLC pakket. Dat wil zeggen dat je hem kunt downloaden als je Killzone Shadow Fall hebt, maar ook als je hem niet hebt. Je bent dan wel gelimiteerd aan de restricties van de DLC. Dat houdt in dat je alleen maar met die content kan spelen. Is Intercept de verfrissing die Killzone Shadow Fall nodig heeft, of voegt het weinig toe aan de shooter van Guerrilla Games? Je hoort het hier in deze Killzone Shadow Fall: Intercept review.

Killzone Shadow Fall: Intercept zorgt voor een nieuwe gamemode, genaamd Intercept. Je speelt hier in een team van vier spelers, waarin iedereen één klasse kiest. Je hebt de keuze uit Assault, een gewone maar sterke soldaat die vooraan in de strijd staat, de Marksman, een Sniper-klasse die gebruik maakt van een rapid-fire sniper en daarom een stuk sneller is dan een normale sniper, de Medic, een support klasse die gebruik maakt van handige abillites om het team bij te staan zoals het droppen van ammo en health, en als laatste is er nog de Tactician. De Tactician is een support-klasse die gebruikt maakt van afweergeschut om de golven van vijanden op afstand te houden. Hij kan deze turrets droppen en een forcefield plaatsen om het team bij te staan.

Je bent niet zomaar nutteloos golven aan het afknallen. Terwijl je dit doet, probeer je drie punten in te nemen en te beschermen om zo contact te leggen met je hoofdkwartier. Als je dit lukt, dan win je de match en ga je door naar de volgende pot. Ook is het mogelijk om door de maps heen perks te verzamelen die van toepassing zijn op je hele team. Hierbij moet je denken aan jetpacks, mortar strikes of aanvullingen van je ammo en health. Check wat Dennis en Skate vinden van deze nieuwe DLC in de Killzone Shadow Fall: Intercept review.

Ontwikkelaar: Guerrilla Games
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform: PlayStation 4

Killzone Shadow Fall: Intercept Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch