Menu Premium
Loading...

Killzone: Mercenary Hands-on

31/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Helghast zijn van plan de PlayStation Vita te veroveren. Wees echter niet bang voor de gemaskerde terroristen, want in Killzone: Mercenary vecht je voor het eerst in een Killzone game niet voor de ISA. Je vecht ook niet voor de Helghast, want als vrije mercenary ga je enkel voor jezelf. Waar geld is, daar sta jij met jouw geladen wapen. Killzone: Mercenary is daarnaast ook de eerste game in de serie die niet door de Nederlandse Guerrilla Games gemaakt is. Of dit iets goeds of iets slechts voor de serie is? Dat vertelt Dennis jou in deze Killzone: Mercenary Hands-on.

Skate is met zijn jarenlange ervaring in Call of Duty natuurlijk een enorme fan van first person shooters. Jouw controle over de wapens is volgens hem ontzettend belangrijk. Hij is dan ook ontzettend benieuwd hoe deze tweede handheld game binnen de Killzone saga met de sticks en het touchscreen van de PlayStation Vita zal spelen. Dennis heeft de game uitgebreid gecheckt bij Guerrilla Games in Amsterdam en vertelt hem er alles over. De game is echter niet door de Nederlandse developers daar gemaakt. Zusterstudio Guerrilla Cambridge heeft deze shooter op haar naam staan, maar heeft de handheld titel wel gebouwd op de engine van Killzone 3. Betekent dit dat de graphics van deze grote game voor de Vita net zo mooi zullen zijn als die van het derde deel op de PlayStation 3? Je ziet het antwoord in deze Killzone: Mercenary Hands-on.

Killzone: Mercenary speelt zich af vlak na het einde van de originele eerste game op de PlayStation. Vanuit het oogpunt de mercenary Arran Danner beleef je sommige delen van de saga opnieuw. Danner was ooit een UCA-soldaat, maar heeft in de grote oorlog waar het in de trilogy om draait geen moeite met het aannemen van werk van de andere kant. De legers van de Helghast en de ISA doen beroep op jouw gewilde taken, want als Mercenary kun en durf je meer te doen voor jouw geld dan normale soldaten. Zonder ethische vragen te krijgen over jouw aanpak, is het aan jou om de tactiek te bepalen. Wees niet bang dat je maar een paar mogelijkheden hebt, want jouw opdrachtgevers geven je graag al het beste en duurste materiaal zolang je jouw missie maar volbrengt. Dennis is in ieder geval enthousiast. Waarom? Check het in de Killzone: Mercenary Hands-on.

Ontwikkelaar: Guerrilla Cambridge
Uitgever: Sony
Platform: PlayStation Vita

Killzone: Mercenary Hands-on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch