Menu Premium
Loading...

Killer Is Dead review

31/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Dennis hebben zich in de bizarre wereld van Suda 51 gewaagd met deze over-the-top Japanse hack & slasher. Om de game maximaal te kunnen ervaren, hebben de mannen zich opgesloten om daarna deze Killer Is Dead review via het interweb in jouw huis te blazen. Hou je vast, want het wordt een flinke trip.

Dat Suda 51 vroeger een begrafenis ondernemer was, verklaart misschien wel waarom zijn games altijd luguber en freaky zijn. Denk bijvoorbeeld aan eerdere titels als No More Heroes, Shadow Of The Damned en Lollipop Chainsaw. Killer Is Dead is zonder twijfel ook een echte Suda 51-game, want het spelen van deze game is volgens de gasten van Gamekings een ware LSD-trip. Even lekker ontsnappen uit de echte wereld gaat zonder moeite, want de gamewereld die wordt neergezet staat volledig los van de realiteit.

De gameplay en algemene look en feel van Killer Is Dead zal je helemaal in de geflipte wereld zuigen. Er zijn een hoop verschillende levels, met verschillende settings die je flink laten nadenken over het verhaal wat de makers van de game je proberen voor te schotelen.

Is Killer Is Dead een game voor de echte Suda 51-liefhebber? Of weet het nieuwe mensen te trekken naar de bizarre wereld van de Japanner? We hebben het perfecte duo voor deze game aan tafel gezet. Dennis staat namelijk snel open voor bijzondere, Japanse games, terwijl JJ voornamelijk openstaat voor games met ballen en Amerikaanse soldaten. Zijn beide heren gesmolten voor de wereld van Killer Is Dead? Je hoort het van ze in de Killer Is Dead review.

Ontwikkelaar: Grasshopper Manufacture
Uitgever: Deep Silver
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3.

Killer Is Dead review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch