Menu Premium
Loading...

Killer Instinct Review

14/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Steven hebben zich lekker warm in de Gamekings-studio teruggetrokken om het over de Xbox One launch-game Killer Instinct te hebben. We weten allemaal dat met name Steven zich onwijs thuis voelt binnen het fighting game-genre, hij heeft notabene ooit met precies die motivatie zijn eigen arcadestick gebouwd. Of Steven zijn enthousiasme op Boris weet over te brengen, krijg je te zien in deze Killer Instinct review!

Bijna 20 jaar na release van de eerste game komt Double Helix Games nu met de nieuwste klapper binnen de Killer-Instinct franchise op de Xbox One. De game is gratis te downloaden op Xbox Live met één standaard speelbaar personage: Jago. Vanaf dat moment heb je zelf in de hand in hoeverre je de game upgrade met extra personages, maps en andere outfits. Mega relaxed, toch? Dat de game niet voor iedereen is weggelegd, blijkt uit de brute combo’s die hoog kunnen oplopen en met name de multiplayer scheidt de beginners van de geharde Killer Instinct-experts.

De eerste Killer Instinct-game was in 1994 alleen speelbaar op grote arcadekasten, maar werd gelukkig snel daarna ook voor de Super Nintendo uitgebracht. Er schaarde zich een onwijze menigte aan trouwe fans achter de franchise, maar na deel twee in 1996 bleef het angstvallig stil. Dat die stilte doorbroken is, vinden Steven en Boris natuurlijk fantastisch en wij delen in ieder geval voor de volle honderd procent in dat enthousiasme. Wil jij weten wat er voor zorgt dat deze game je een keiharde klap in je gezicht geeft? Dan raden wij je aan om op die play-knop te rammen!

Ontwikkelaar: Double Helix Games
Uitgever: Microsoft Studios
Platform: Xbox One

Killer Instinct Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch