Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: de kick-off van de Zomerweken!

23/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is op vakantie, dus hebben we deze week bij Gamekings de plant bij wijze van Olympische toorts aan Jelle overgedragen. Aan hem de taak om tijdens deze bloedhete weken jullie te informeren over alle vette shit die we gaan doen! Want zoals jullie vanochtend hebben gezien is de eerste officiële  zomerpodcast op alle kanalen verschenen. De eerste van maar liefst 21 podcasts! Naast de zomerse podcasts willen we iedereen laten zien hoe vet onze vaste rubrieken zijn. Dus kan iedereen en zijn moeder deze week genieten van bijvoorbeeld Techkings. En natuurlijk komt al het filmnieuws weer ter sprake in een verse Filmkings, met deze week een aantal fucking vette pareltjes. Ben je benieuwd wat je deze week kan zien? Checks dan nu: Deze Week bij Gamekings met de kick-off van de zomerweken!

De Zomerse podcast over het afgelopen half jaar!

Alle Gamekings komen natuurlijk ieder jaar weer langs om hun eigen jaar door te spreken, maar ook vooral hun jaar in games. Nu zitten we pakweg op de helft van het jaar, dus komen we met een update! Hoe is dit jaar in games tot nog toe bevallen? Zijn er echte uitschieters? En komen er nog nieuwe vette titels aan dit najaar? Of komen alle echte knallers pas in februari volgend jaar uit?

Ik ga op vakantie en neem mee…?

In deze tweevoudige podcast gaat het over welke platformen je meeneemt als je op vakantie gaat. Is dat de die oeroude Game Boy Classic waarmee je als kind al op de achterbank van de auto probeerde te spelen bij het licht van voorbijschietende straatlantaarns? Of pak je gewoon heel je PlayStation 4 in en sluit je je op in de hotelkamer? En hoe deed je dat vroeger? Ging je op zoek naar die ene verdwaalde arcadekast op de camping? Of game je gewoon helemaal niet op vakantie? Laat jullie gamen op vakantie ervaring achter in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch