Menu Premium
Loading...

Kick and Fennick Review

26/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag zullen Melle en Emiel je met vol enthousiasme inlichten over de recente uitgebrachte game Kick and Fennick. Melle heeft zo zijn bedenkingen bij een van de characters uit de game. Voegt hij wel wat toe? Ze vertellen je over alles specs en features van deze platformer, en of hun enthousiasme wel zo gegrond is hoor je natuurlijk hier, in de Kick and Fennick Review.

Kick and Fennick is een nieuwe 2D-platformer met 3D-visuals en is exclusief uitgebracht voor de PlayStation Vita. Het verhaal van Kick and Fennick gaat over het jongetje Kick die probeert robots te verslaan om voor zijn makker Fennick een nieuwe batterij te vinden. Hij ontmoet Fennick aan het begin van de game als hij in de problemen zit. Nadat Fennick de jonge Kick heeft gered ontdekken ze dat de energie bron van Fennick kapot is. In Kick and Fennick ben je van hot naar her aan het reizen om hordes aan robots te verslaan, op zoek naar de felbegeerde energiebronnen.

Emiel is natuurlijk een ware indie-kenner, en onze Melle is ook niet vies van de games die binnen dit genre vallen. Gaat hun hart ook van deze game sneller kloppen, of delen ze een totaal andere mening? Zorg dat je goed opgeladen bent voor deze Kick and Fennick Review.
Kick and Fennick Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch