Menu Premium
Loading...

Kevins Keuze met Doki Doki Literature Club, Bloodstained en Downwell

14/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze lieftallige Kevin heeft natuurlijk zijn eigen smaak als het gaat om retro games. En Kevin heeft een hele interessante smaak, het zijn voornamelijk echt de oude retro games die Kevin geweldig vindt. Dus ben jij reuze benieuwd wat Kevin geweldig vindt, dan moet je zeker kijken naar dit geweldige item. Vergeet je drankjes en snacks niet want Kevin kennende kan hij lang door lullen over zijn favoriete games.

Doki Doki Literature Club!

Iedereen die een computer heeft met Steam erop heeft ooit wel eens gehoord van de visuele novelle Doki Doki Literature Club. Het spel is niet voor iedereen weggelegd. Het is namelijk een visuele novelle, dus je schiet niks overhoop en je verzamelt ook geen muntjes of items van eindbazen die je moet verslaan. Natuurlijk is dit niet je standaard visuele novelle. Er zit namelijk een vrij rare twist aan. Hier zullen wij verder niks over zeggen aangezien je het beter zelf kunt spelen en wij niks willen spoilen. Maar voor de mensen die nu toch wel geïnteresseerd zijn: je kunt het spel binnenhalen op steam en ook nog eens gratis!

Retro freaks

Wie houdt er nou niet van Metrovania games? Iedereen wordt er wel lichtelijk door geprikkeld. Daarom is Bloodstained: Curse of the Moon de keuze van Kevin en overduidelijk een goede keuze. Bloodstained: Curse of the Moon was de voorloper van een Kickstarter project genaamd Bloodstained: Ritual of the Night, dat uiteindelijk meer dan 5 miljoen heeft opgehaald en nog vol in ontwikkeling is. Curse of the Moon kwam 24 mei 2018 uit op steam voor maar €9,99. Kevin is overduidelijk dol op retro games en daarom heeft hij ook Downwell op zijn lijstje gegooid die ook te vinden is op steam voor maar een miezerige 2,99!

Deze week en de komende week staan compleet in het teken van de Tokyo-trip van Gamekings. Een week vol met Japanse games en films die besproken worden, zeker kijken dus!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch