Menu Premium
Loading...

Kevins Keuze met Mark of the Ninja, The Messenger & The Room Three

25/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste keer dat we Kevins Keuze voorbij hebben zien komen is alweer vijf weken geleden. We konden jullie gewoon echt niet langer achterlaten zonder Kevin. Daarom is hij speciaal voor jullie langsgekomen op de redactie om weer een toffe lijst met games neer te zetten. Dit keer gaat Kevin samen met Emiel op de bank zitten om deze drie games even door te nemen. Of Emiel een beetje gaat genieten van dit lijstje is nog de vraag. Gooi je schoenen uit, leun achterover en geniet van Kevins Keuze met Mark of the Ninja, The Messenger & The Room Three.

Don’t shoot The Messenger

The Messenger, een ultieme retro platformer game die een combinatie maakt tussen 8-bit en 16-bit. Je kunt aan de style zien dat deze heel erg is geïnspireerd door de NES. De game zit vol met humor en goed bedachte dialogen. Voor de liefhebbers van de oude Ninja Gaiden is dit toch wel een ideale game om te spelen. The Messenger is sinds 30 augustus al beschikbaar op de Nintendo Switch en op Steam voor de PC.

De derde kamer

Alweer het derde deel in de serie van ‘The Room’ Games, nu nog groter en moeilijker dan de eerste twee delen. Waar je in deel één alleen in een losse kamer bent, waar je kleine puzzels moet oplossen om uit de kamer te komen, moet je in deel drie toch wel echt veel meer moeite doen om te ontsnappen. De makers Fireproof Games zijn met deel drie grote stappen gaan maken. Voor de mensen die wel gek zijn op een beetje mysterie en raadsels oplossen is dit wel echt een aanrader. De delen staan wel in connectie met elkaar, dus het is sowieso een aanrader om de voorgaande delen ook even op te pikken. Houden jullie een beetje van puzzelen en nadenken? Is deze game wat voor jou? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch