Menu Premium
Loading...

Kevins Keuze met Onimusha: Warlords, Tricky Towers en Parkitect

25/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer twee maanden sinds de vorige editie van Kevins Keuze en dat is natuurlijk veel te lang. Gelukkig is Kevin weer op de redactie met een aantal games die jij moet spelen! Van een Park Builder tot een gouwe ouwe Hack and Slasher, Kevin heeft voor ieder wat wils. In deze editie is JJ bij Kevin aangeschoven om te kijken of er misschien wat voor hem tussen zit. Ga lekker achterover zitten en pak je favoriete drankje er maar bij want het is weer tijd voor Kevins Keuze, en wie weet heeft Kevin jouw volgende favoriete game gewoon meegenomen.

Onimusha: Warlords in glorieus HD

Onimusha: Warlords speelt zich af in Japan tijdens Sengoku periode. Een periode in de Japanse geschiedenis vol met oorlog en conflict. Je speelt als de samurai Samanosuke Akechi terwijl hij op weg is om Prinses Yuki van de ‘bad guy’ Nobunaga Oda te redden. Qua verhaal is het dus net Super Mario in een samurai-jasje, maar in deze game gaat het natuurlijk om de heerlijke hack and slash actie. De originele versie kwam in 2001 uit voor de PlayStation en heeft sindsdien twee miljoen kopieën verkocht. Voor deze remaster heeft Capcom de textures een hogere resolutie gegeven, moderne besturingsopties toegevoegd en is nu ook te spelen in 16:9. Geen echte remake zoals bijvoorbeeld Resident Evil 2, maar een respectabele HD-remaster.

Tricky Towers: Tetris met een twist

Tricky Towers heeft Kevin speciaal meegenomen voor JJ. Want net zoals JJ gaat Tetris, waar Tricky Towers op is gebaseerd, al wat jaartjes mee. Maar oude dingen kunnen nog steeds ontzettend tof zijn en daar is Tricky Towers het perfecte voorbeeld van. Want de Nederlandse ontwikkelaars van Weirdbeard Games hebben het oude vertrouwde Tetris concept een mooie twist gegeven. In Tricky Towers plakken de geplaatste blokjes niet aan elkaar vast, maar ze kunnen gewoon weer uit elkaar vallen. Zo kan jouw prachtige bouwwerk binnen enkele seconden compleet in elkaar donderen. Daarnaast is Tricky Towers ook nog eens multiplayer, met verschillende game-modes, waarin de persoon met het hoogste of het snelst gebouwde torentje met de winst naar huis gehad. Volgens Kevin is dit de ideale party game.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch