Menu Premium
Loading...

Kevins keuze met Fingered, Banished & Pony Island

13/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke week proberen wij weer een leuk item voor jullie neer te zetten met Kevins keuze. In deze video maakt Kevin een lijstje van drie indie games, die in zijn ogen toch wel een leuke review verdienen. Ook deze week heeft hij er weer drie meegenomen. Dit keer gaat het om Fingered, Banished en het schattige Pony Island. Of misschien is Pony Island toch niet zo schattig als dat het daadwerkelijk doet klinken. Emiel is samen met Kevin de studio in gestapt om deze keuze van Kevin te gaan bespreken. Check het nu in: ‘Kevins keuze met Fingered, Banished & Pony Island’.

Een lekker potje vingeren

De eerste game op de lijst van Kevin heet ‘Fingered’. In dit spel is het de bedoeling dat jij op een soort van ‘Wie is Het x Cluedo’ manier er achter probeert te komen wie de moordenaar is. Jij bent verantwoordelijk voor de doodstraf van de dader, vandaar de naam ‘Fingered’. Je moet de dader aanwijzen met je vinger, en ook de schakelaar overhalen. Het spel is gemaakt door dezelfde ontwikkelaar als van het spel The Binding of Isaac. Dit is voornamelijk de reden dat Kevin al gelijk veel interesse had in deze game.

Bouw je eigen imperium in Banished

Wie Kevin al een tijdje volgt, die weet dat hij niet vies is van een goeie city builder. Kevin is wel de persoon die zichzelf lekker een paar dagen bezig kan houden hiermee. In Banished krijg je ook nog eens te maken met verschillende seizoenen. Dit zorgt voor een dynamische omgeving in je spel. Denk hierbij aan dat je in de winter bijvoorbeeld meer hout moet gaan verzamelen omdat je mensjes in je spel het erg koud gaan krijgen. Op deze manier blijf je elk seizoen anders nadenken over de manier waarop jij je spel speelt. Wat vinden jullie van deze drie games van Kevin? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch