Menu Premium
Loading...

Kevins eerste keer op een gamebeurs: “Moet ik daar in rijden?”

06/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij ons op de redactie is het al heel wat jaren geleden dat er iemand voor het eerst op een gamebeurs is geweest. Zo hebben de mannen hier bij elkaar makkelijk meer dan 100 verschillende beurzen bezocht de afgelopen jaren. Nu is het dan eindelijk de beurt aan onze rookie Kevin. Hij heeft heel wat game ervaring, en natuurlijk weet hij precies te vertellen hoe zo’n beurs er nou uit ziet. Helaas is dit alleen van achter de schermen. Wij hebben Kevin meegenomen naar de Gamescom in Keulen om hem even flink gek te maken met deze ervaring. Zijn eerste keer moet wel gelijk vet zijn, toch? Maar is het nou allemaal zo leuk als het eruit ziet? Dat en nog veel meer zie je bij┬áKevins eerste keer op een gamebeurs.

Wat een bakbeest

Een van de leukste dingen aan de trip naar Gamescom in Keulen is toch wel de minstens drie uur durende roadtrip. Dit jaar zijn wij met een grote groep die kant op gegaan en hebben de hele reis van Kevin vastgelegd. Maar hoe kunnen we die trip nou nog leuker maken? Onze vrienden bij Ford hebben ons even twee hele dikke wagens geleend om onze trip naar Keulen zo comfortabel mogelijk te maken. Ford kennende is dit natuurlijk niet het kleinste autootje op de markt. Integendeel, het is de grote Ford Ranger; dit bakbeest wil je niet tegenkomen onderweg. Kan Kevin dit monster onder controle houden?

De eerste keer is het leukst

De Gamescom is natuurlijk een van de grootste gamebeurzen van de wereld, dit kan heel erg overweldigend overkomen. Zo heeft Kevin zijn ogen uit z’n lijf gekeken tijdens zijn bezoek aan de beurs. Van verschillende zalen tot al de merchandise stands. Hoe beviel de reis naar Keulen en hoe zal het eraan toe gaan? Wat denken jullie dat Kevin zal tegenkomen op de beurs? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch