Menu Premium
Loading...

Kevins eerste keer op een gamebeurs deel twee: “Dit had ik niet verwacht!”

13/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week hebben jullie deel één kunnen kijken van Kevins eerste keer op een gamebeurs. Hier volgden wij de reis van Kevin naar Keulen. Gelukkig hadden onze vrienden bij Ford ons even een duw in de juiste richting gegeven door ons een hele grote auto mee te geven. Onze kleine jongen Kevin mocht dit bakbeest even naar De Gamescom in Duitsland scheuren. Aangekomen op de beurs moest Kevin een aantal opdrachten uitvoeren. Gaat het hem lukken om alles te voltooien? Dit en nog meer zie je in Kevins eerste keer op een gamebeurs deel twee: “Dit had ik niet verwacht!”

Kevins goodies en drankjes

Veel mensen reizen meerdere gamebeurzen af om verschillende goodies te verzamelen. Dit kunnen onder andere t-shirts, posters en nog veel meer zijn. Wij weten wel wat er allemaal beschikbaar is op zo’n beurs, maar Kevin moet ook zijn echte eerste goodie gaan hunten. Wat voor moois weet hij toch te bemachtigen op de Gamescom? Bij de echte Gamescom ervaring horen natuurlijk ook de gratis hapjes en drankjes. Kevin moest daar ook even van genieten. Maar ging dat wel zo makkelijk in het Duits?

Als eerste de nieuwste games spelen

Als je ooit op een gamebeurs bent geweest, dan kan het je wel eens opvallen dat sommige gebieden alleen voor de pers beschikbaar zijn. Hier kunnen zij extra content spelen die nog niet voor de consument beschikbaar is. Ook zijn hier vaak meerdere games alleen voor media gerelateerde bedrijven te checken. Kevin heeft nu ook de kans gehad om hier even een kijkje te nemen. Hoe bevalt het om als pers rond te mogen lopen op een van de grootste gamebeurzen van de wereld? Wat zouden jullie doen als je een dagje als pers hier rond kon lopen? Laat het ons weten in de comments hier beneden!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch