Menu Premium
Loading...

Kevin en zijn immense Steam Library: meer dan 600 games!

17/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het vorige item hebben jullie al kunnen zien dat Steven zijn Steam library heeft besproken. Nu is het het dan ook de hoogste tijd dat Kevin zijn game addiction uit de doeken doet! Welke pareltjes staan er in zijn collectie? Want we weten al dat hij fantastische games speelt op zijn stream. Waaronder, The Last of Us, Celeste, Shadow of the Colossus en Cuphead. Zijn lijst zal dus vol staan met games. Maar niet alleen grote titles. Kevin is altijd opzoek naar de kleine indie pareltjes onder de gigantische hoeveelheid aan games. Af en toe zitten die per toeval in een Humble Bundle. Maar sommige staan al maanden op zijn lijstje. Wil je weten welke hij vooral wilt uitlichten in zijn Steam Library? Check dan snel Kevin over zijn Steam Library!

Dubbele games in Stream door de Humble Bundle!

Tuurlijk let Kevin altijd goed op wanneer er een Steam Sale is. Maar soms gebeurt het wel is dat hij een game dubbel aanschaft, door een Humble Bundel. De hoeveelheid is af en toe niet meer te overzien! Zeker niet als er een collectie aan games voor een spot prijs worden aangeboden. Humble Bundle is een digitale store voor videogames die was ontstaan uit het oorspronkelijke aanbod van Humble Bundles in 2010. Zij verkochten een verzameling aan games, waarvan de prijs werd bepaald door de koper. Er werd daarna een deel van de prijs aan de game-ontwikkelaars betaald en de rest ging naar het goede doel. Ze gingen verder met het huidige idee, maar bij de tweede bundel werd het bedrijf gesponsord om de betalingen en distributie van de bundels te beheren. In 2017 werd het bedrijf overgenomen door Ziff Davis. Het bedrijf als dochteronderneming blijven opereren.

Heb jij net als Kevin wel is een Humble Bundle gekocht? Hoeveel games heb jij in je lijstje staan? Laat het ons weten in de comments!

PS. vergeet niet om ook Steven’s Steam Library te bekijken!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch