Menu Premium
Loading...

Kevin over de E3 2018: ‘Echt veel verrassends heb ik niet gezien’

17/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen twee weken hebben we met het team keihard gewerkt om de content rond hét gamers-feestje van het jaar, de E3, zo tof mogelijk te maken. Een groot aantal Gamekings kwam daarbij veelvuldig aan het woord. Boris, Skate en JJ vanuit de studio en Daan, Jelle en Koos vanuit Los Angeles. Allemaal ventileerden ze onverbloemd en ongezouten hun mening over de stortvloed aan games die de afgelopen dagen gepresenteerd werden. Maar Gamekings is natuurlijk meer dan deze zes gasten. En daarom laten we in dit Premium-item Kevin aan het woord. Een man met, net als alle andere Gamekings, een geheel eigen smaak en ook iemand die niet bang is te zeggen wat hij denkt. En dus kun je het komende half uur genieten van de uitgesproken mening van Kevin over de E3 2018.

Wordt 2018/2019 een goed gamesjaar?

Want wat vond hij van hetgeen er in Los Angeles werd vertoond? Knapte hij ook af op de persconferentie van EA of zag hij dat anders? Hoe bevielen hem de twee beste persconferenties van de afgelopen week, die van Xbox en PlayStation en welke parels zag hij daar? Wat vond hij van de move van Bethesda ten aanzien van Fallout 76 dat nu alleen nog online te spelen is? Deed Nintendo hem nog wat, of is hij geen Super Smash-fan? En kwam hij als PC-gamer nog aan zijn trekken? En als hij alles op een rijtje zet, wordt 2018/2019 dan een lekker gamesjaar of gaat het allemaal een beetje schraal worden?

Kevin heeft rustig de tijd genomen en wordt door JJ over verschillende games aan de tand gevoeld. Ook komt hij zelf met een aantal eigen parels. Zijn dat games die we al vaker voorbij hebben zien komen deze week of zag de man iets wat de rest niet opmerkte? Je gaat het allemaal zien in dit item genaamd ‘Kevin over de E3 2018’.

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch