Menu Premium
Loading...

Kevin ontdekt met Subnautica een vochtige parel in het survival-genre: de review

06/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kevin is iemand die vaak obscure spelletjes weet te vinden. Hij kijkt wat verder dan zijn gamer-neus lang is. Twee weken lang zeek hij JJ aan zijn hoofd om Subnautica te mogen doen. En na twee weken brak onze hoofdredacteur en zei: ‘ga hem dan maar lekker doen, als je maar ophoudt met zeiken’. En dus mocht Kevin zijn ontdekking met de wereld gaan delen. Subnautica staat sinds 2014 al in steam early acces en is eindelijk na 5 jaar bloed, zweet en tranen helemaal af en te krijgen op steam. Binnenkort kan je ook vanaf de bank op je Xbox One proberen niet te verdrinken in deze Indie!

Subnautica doet een aantal zaken erg goed

Wat blijkt nu, niet alleen Kevin is vol van Subnautica, meer mensen vinden dit tof. Maar waarom? Wat is er zo speciaal aan een survival-game die zich grotendeels onder water afspeelt. Is het een Bioshock waar je jezelf moet zien te redden? Zitten er zombie-dolfijnen achter je aan? Is Neptunes helemaal lauw geworden in zijn hoofd en wil hij je aan zijn drietand rijgen. Kevin weet het en gaat het je allemaal uitleggen in deze review van Subnautica.

De grote Tripple A games, daar is iedereen altijd erg mee bezig op de redactie. Maar het vinden van een obscuur pareltje uit de Indie-wereld, dat is eigenlijk nog veel leuker voor een gamejournalist. Vandaar de big smile van Kevin als hij Subnautica voor jullie reviewt.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch