Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Kevin en Koos duiken in de wondere wereld der PC Gaming

01/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een spiksplinternieuw item op de vrijdagochtend. Dit keer hebben Koos en Kevin plaatsgenomen in de studio. Het duo gaat namelijk de wondere wereld van pc-gaming betreden. Met Kevin op de redactie hebben we een expert op dit gebied in ons midden. Ondanks dat Kevin beschikt over een PlayStation 4 en een Nintendo Switch, schroomt hij niet om te benadrukken dat zijn hart het hardst klopt voor het pc-genre. Koos is zich tegelijkertijd steeds meer aan het oriënteren op het gamen op de pc. Mensen die hier instappen zullen merken dat er bij pc-gaming meer komt kijken dan dat bij console gaming het geval is. Vooral in grafisch opzicht zijn er veel extra opties. De benamingen hiervan zijn voor veel mensen echter abacadabra. Check nu ‘Kevin en Koos duiken in de wondere wereld der PC-gaming!’

Kevin geeft tekst en uitleg

Zoals gezegd is Kevin een pc-gamer in hart en nieren, ondanks dat de liefde voor gaming begon bij de Nintendo 64. Als de techman van de redactie probeert hij anderen warm te maken voor het pc-platform. Dit is eigenlijk niet nodig. Veel mensen op de redactie zijn zich bewust van de superioriteit van het pc-platform. Sommigen prefereren echter de toegankelijkheid van de consoles. Andere mensen houden bijvoorbeeld niet van het gamen met muis en toetsenbord, al is het tegenwoordig wel mogelijk een controller aan te sluiten. In dit item gaat Kevin samen met Koos dieper in op de technische implicaties van pc-gaming. Termen als depth of field, post processing en motion blur passeren de revue. Voor ‘beginnende’ pc-gamers kan dit dienen als een kleine wake up call. Je dient namelijk tot op zekere hoogte na te denken over bepaalde onderdelen van de pc. Zeker wanneer je besluit zelf aan het bouwen te gaan.

Wat is jullie mening over de technische implicaties van pc-gaming? Laat je horen in de comments onder Kevin en Koos duiken in de wondere wereld der PC-gaming!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch