Menu Premium

Kerstverhaal Xsnijder: Nederlands beste Warzone-speler wil naar de top

27/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het tweede kerstverhaal van JJ draait alles om een droom, ambitie en het geloof in eigen kunnen. De heilige drie-eenheid als het gaat om iets bereiken. Dit keer praat JJ met de beste Warzone speler in Nederland. Seppl aka xSnijder. Een 19-jarige jongen die ook de beste was in Overwatch en Battfield 3 & 4 en daarnaast ook piano en hockey op hoog niveau speelt. Hoe dan? Je komt erachter in het tweede Gamekings Kerstverhaal: Xsnijder.

‘De man die alles kan’

Sepple is een jongen waarbij alles wat hij aanraakt in goud lijkt te veranderen. Niet dat hij er mee loopt te pochen, maar het gebeurt nu eenmaal. Overwatch? Nummer 1 Europa. Battlefield 3 en 4. Nummer 1 in Nederland. Half jaartje Warzone, hup nummer 1 van Nederland. Hij schudt het blijkbaar achteloos uit zijn mouw. JJ wil weten wat het geheim is. Op de kans af om vreselijk gefrustreerd te raken. Aan de andere kant is iemand met zo veel talent ook een prachtig verhaal. En het is niet dat Seppl er niks voor doet. Dat blijkt al snel tijdens het interview. Skills en talent zijn handig, keihard oefenen een voorwaarde om de top te bereiken.

xSnijder wil geen pro esporter maar streamer worden

Maar wat doe je met al dat talent? Pro gamer worden lijkt voor de hand te liggen. Maar dat ziet Seppl niet zo zetten. Hij vooral doen wat ie leuk vindt. En mensen entertainen met zijn vaardigheden zoals bijvoorbeeld een Nick Mercs en TimTheTatman doen, dat lijkt hem meer wat. Maar hoe bereik je dat niveau? Hoe gaat hij dat aanpakken als je op een leeftijd bent dat je eigenlijk in de schoolbanken hoort te zitten? En natuurlijk, heeft hij nog tips voor ons om beter te worden in Warzone? Veel piano spelen misschien? Ga er maar lekker voor zitten, want het is tijd voor het tweede Kerstverhaal: de ambitie van Xsnijder.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch