Menu Premium
Loading...

Kerstprijsvragen van Sony en Nintendo

24/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We lijken er geen genoeg van te krijgen. En dat klopt! Nog meer goodies! Dit keer hebben we goodies van Sony en Nintendo, en deze worden netjes geëtaleerd door Dennis en Skate. Check dus snel deze kerstprijsvragen van Sony en Nintendo en misschien win jij wel één van deze vette prijzen!

Sony heeft ervoor gezorgd dat er het afgelopen jaar de nodige vette PlayStation-exclusieve games naar de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita zijn gekomen. Één van deze titels is Gran Turismo 6 een racesimulator die jou als speler de mogelijkheid geeft om meer dan 1200 auto’s te bezitten en daarmee het circuit onveilig te maken. Ook hebben we Sackboy van LittleBigPlanet, de creatieve platformgame die de nodige personen heeft gemotiveerd om creatief aan de slag te gaan en deze te delen met de rest van de wereld.

Nintendo heeft dit jaar ook de nodige vette titels uitgebracht. Super Mario World 3D is er bijvoorbeeld zo een. Deze game zorgt ervoor dat de nodige gamers vele nieuwe uren hebben gespendeerd op hun Nintendo Wii U. Ook hebben we goodies van Monster Hunter 3 Ultimate, dé Japanse game waarin je op grote en brute monsters jaagt. Dus ben je fan van deze serie? Dan hebben Dennis en Skate misschien wel iets interessants voor je in petto.

Wil je goodies of andere prijzen winnen? Kijk dan snel deze kerstprijsvragen van Sony en Nintendo, en wie weet win jij wel één van deze vette prijzen. Twijfel niet langer, kijk deze video en mail naar prijsvraag@gamekings.tv. Misschien ben jij dan wel binnenkort eigenaar van een hele vette Sony of Nintendo prijs.Kerstprijsvragen van Sony en Nintendo

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch