Menu Premium
Loading...

Kerstprijsvragen van Rockstar en 2K Games

23/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je morgen geen cadeautjes verwacht voor kerst, dan hoef je helemaal niet droevig te zijn. Kerstman Dennis is er om jouw kerst helemaal goed te maken! Voor dit item hebben we heel veel goodies van Rockstar en 2K Games. Dennis en Skate laten je alle goodies en games even goed zien en vervolgens mag je zelf kiezen welke je graag zou willen hebben. Onder de kijkers kiezen we vervolgens een winnaar en sturen we de enorm vette goodie of game naar je toe! Bekijk snel welke vette spullen Dennis en Skate voor je klaar hebben liggen in dit item met kerstprijsvragen van Rockstar en 2K Games.

Als je aan 2K Games denkt, dan denk je misschien wel meteen aan BioShock. De BioShock-games doen het erg goed op de redactie, want je ziet ze vaak terugkomen in de top 10-lijstjes. In dit item geven we een hele vette Special Edition van Bioshock Infinite weg, iets wat je zeker niet mag missen! Daarnaast hebben we ook nog XCOM: Enemy Within, WWE 2K14, The Bureau: XCOM Declassified en een aantal hele vette goodies.

De goodies van Rockstar zijn altijd heel erg populair en daarom heeft Rockstar ook dit keer een aantal vette spullen opgestuurd! Zo kun je Chop The Dog als knuffel winnen, een enorm sterke magneet waardoor de bankpas van Skate bijna niet meer werkte en een speciale gouden Grand Theft Auto V-aansteker.

Als jij één van deze enorm vette prijzen wilt winnen, stuur dan even een mail naar prijsvraag@gamekings.tv met de prijs die je wilt winnen en je adres!
Kerstprijsvragen van Rockstar en 2K Games

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch