Menu Premium
Loading...

Kerstprijsvragen van EA en Ubisoft

24/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen er geen genoeg van krijgen! Wat is er nou leuker dan jou als vaste Gamekings.tv-bezoeker blij te maken met vette goodies! Dit doen we niet alleen, want EA en Ubisoft helpen ons hierbij. Wil jij de vetste goodies winnen? Kijk dan snel naar deze kerstprijsvragen van EA en Ubisoft.

EA komt ieder jaar met een shitload aan games en dit betekent dat er heel wat goodie-mogelijkheden zijn. We hebben voor deze kerstprijsvragen in ieder geval goodies van Battlefield 4. Deze shooter draait vooral om de multiplayer, degene die hem op de Xbox One, PlayStation 4 of op de PC spelen biedt de game zelfs een multiplayer met 64 man tegelijk. Ook komt EA ieder jaar met de nodige sportgames, waarvan waarschijnlijk de FIFA-serie hier het meest gespeeld wordt. Ook van de nieuwste game uit de serie, FIFA 14, kun je een speciale editie winnen bij deze kerstprijsvragen. Dat zijn nog eens lekkere prijzen, of niet?

Niet alle prijzen zijn in de vorm van games of fysieke goodies. Ubisoft geeft ons namelijk de mogelijkheid om een Assassin’s Creed IV: Black Flag Season Pass weg te geven aan jou. Met deze Season Pass weet je dat je de komende tijd meteen de DLC van Assassin’s Creed IV: Black Flag kunt binnenhalen en dat maakt deze vette piratengame alleen nog maar vetter.

Natuurlijk zijn dit niet de enige goodies die we weg mogen geven. Ben je benieuwd wat er nog meer te winnen is, check dan snel deze kerstprijsvragen van EA en Ubisoft. Stuur een email naar prijsvraag@gamekings.tv en wie weet win jij één van deze vette goodies!

Kerstprijsvragen van EA en Ubisoft

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch