Menu Premium
Loading...

Kerstprijsvragen van Activision en Blizzard

24/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De dozen met games en goodies bleven maar binnenstromen en in dit item zijn de prijzen van Activision en Blizzard aan de beurt! Je dacht misschien dat Dennis en Skate al klaar waren met kerstman spelen, maar niets is minder waar. Het zijn enorm veel prijzen, dus er zit vast wel iets tussen dat je heel graag wilt hebben. Dennis en Skate laten het allemaal zien in dit item met kerstprijsvragen van Activision en Blizzard.

Voor de jongere kijkers onder ons hebben we een aantal wrede Skylanders-poppetjes. De game is een groot succes en de fysieke personages van deze game vliegen over de toonbank. Daarnaast kun je ook de games Call of Duty: Ghosts, Fast & Furious: Showdown en Prototype 2 winnen. Goodies hebben ze bij Activision ook wel, want je kunt ook een heel vet Call of Duty: Ghosts-shirt winnen of een Deadpool-comic.

Blizzard is een uitgever waar we het afgelopen jaar niet omheen konden en ze zijn dan ook niet zuinig geweest met het weggeven van games en goodies. Met grote series als World of Warcraft, Starcraft en Diablo moeten er wel een hoop Blizzard-fans zijn die één van deze prijzen willen winnen. Zo kun je een World of Warcraft-pakket winnen, Starcraft 2 met de uitbreiding Heart of the Swarm, en Diablo III. Naast deze games kun je ook een aantal klassiekers van Blizzard winnen, mocht je die nog niet gespeeld hebben.

Als jij één van deze enorm vette prijzen wilt winnen, stuur dan even een mail naar prijsvraag@gamekings.tv met de prijs die je wilt winnen en je adres!
Kerstprijsvragen van Activision en Blizzard

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch