Menu Premium
Loading...

(Kerst)Brievenmaandag over bier drinken, GOTY lijstjes & Messi

19/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ene maandag is de andere niet. En zeker deze week niet. Dit is namelijk de maandag waarop we een Kerst Brievenmaandag gaan verzorgen. Onderdeel van de Eindejaars content periode. Ook al is de dag zelf pas over ruim een week aan de beurt. Maar f* dat. Het is bij Gamekings altijd feest en dus zijn we meer dan capable om ook op deze maandag een Kerst stream te doen. Gewoon omdat het kan. En een beetje extra warme gezelligheid komt altijd van pas op deze druilerige maandag. Maar goed, vragen dus, want daar draait het om in deze video. Al ruim zeventien jaar lang. Deze editie staat vol met Kerstige vragen. Welke games we spelen we het liefst met Kerst? Hebben we goede voornemens?  En wat is het leukste Kerstcadeau wat je ooit heb gekregen? Dit en meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 19 december 2022.

Brievenmaandag volledig in het teken van een (vervroegde Kerst)

Kerstvragen dus. Ze kwamen in rap tempo binnen. Over hoe we Kerst vieren, wat onze goede voornemens waren, welke TV-series we met Kerst willen bekijken en of er echte harde Kerstige games bestaan. En wanneer drink je te veel bier? Wanneer is het nog leuk en wanneer een teken van een probleem? De drie presentatoren van dienst, Dan, JJ en Koos gingen er voor zitten en gaven Kerstige antwoorden op al deze vragen. En zoals altijd bij ons beleeft iedereen Kerst op een geheel eigen wijze. Geen eenheidsworst bij Gamekings, gewoon een dwarsdoorsnede van de maatschappij.

Veel moeite met samenstellen Top 10 GOTY 2022

Ga er dus maar eens lekker voor klaar zitten in of op de luien stoel of bank. Pak er een glaasje dampende glühwein bij plus een Kerstkrans en check deze Kerst-editie van Brievenmaandag. Waar al jullie prangende vragen beantwoord worden. Dit keer met een hoogst Kerstpiek en ballen gehalte.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch