Menu Premium
Loading...

Kero Blaster Review ‘Speelt lekker weg op de Nintendo Switch’

02/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kero Blaster is een game die uitgebracht is op 11 november 2015 op Steam. De game heeft pas nu wind opgepakt op de redactie. Kevin had afgelopen Brievenmaandag een oproep gedaan om Kero Blaster te spelen. Nu is het al een paar dagen verder en krijgt het spel een compleet item voor zichzelf. Benieuwd of Kero Blaster nog interessant is in 2018 nu het op de Switch beschikbaar is? Dan moet je zeker kijken en luisteren naar de meningen van Kevin en Emiel de indieking over Kero Blaster!

Kero Blaster?

Wat is Kero Blaster nou precies? Jij bent een tweevoetige kikker en een meester van de ‘Custodial Sciences’, en opgezadeld met de niet benijdenswaardige taak om de teleporters van je bedrijf te bevrijden van de vreemde zwarte aliens die hen teisteren. Pak allerlei spannende nieuwe gereedschappen van de marketplace terwijl je vecht voor je leven tegen een weelderige mix van unieke monsters en aliens in Kero Blaster.

8-Bit Soundtrack

Het spel is van zichzelf al een heftige nostalgie trip, zeker met de 8-bit soundtrack die je op de achtergrond hoort. Voor de mensen met een overschot aan geld is het zeker aan te raden om de soundtrack erbij te kopen. De geluiden van de wapens en monster klinken als heuse ear candy, dus plug je oortjes of koptelefoon in en schiet erop los.

De Switch

De reden dat wij dit spel weer aanraken is omdat het laatst uitkwam op de Nintendo Switch. Het spel was al ontzettend leuk om te spelen op de PC maar nu met de toevoeging van de Nintendo Switch voelt het totaal nieuw. Een geweldig spel om even in de trein te spelen of op de toiletpot, even snel op te pakken en dan weer weg te leggen, als dat je lukt tenminste.

Geïntresseerd in het spel? Het is beschikbaar op Steam, PlayStation 4, Microsoft Windows, iOS en de Nintendo Switch.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch