Menu Premium
Loading...

Kena: Bridge of Spirits Review – Kopen, budgetbak of slopen?

29/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de Review van Kena: Bridge of Spirits. Gaat dit de volgende topper zijn voor het najaar? Jelle en Skate gaan het je vertellen. Ken: Bridge of Spirits stond bij beiden behoorlijk hoog op het verlanglijstje. Puur op basis van de beelden van de game rond de E3-periode. Ze vreesden echter dat zo’n kleine developer een dergelijke game niet goed tot een einde konden brengen. Wordt hun vrees waarheid en is de game rijp voor de sloop? Of is dit een topper voor het najaar? Of toch meer iets voor de budgetbak? Check snel de review.

Een spirituele reis in Kena: Bridge of Spirits Review

In Kena: Bridge of Spirits gaan we de spirituele kant op. In het spel volgen we het verhaal van Kena. Deze coole dame helpt overledenen naar de wereld erna. Als ze overleden zijn,. ze is geen moordenaar voor de duidelijkheid. In een dorpje is er een vreselijke ramp gebeurt. Alle huizen zijn verwoest en het is niet goed afgelopen met de inwoners. Gelukkig hebben we Kena. Ze gaat verschillende ‘spirits’ bijstaan op hun gang naar het hiernamaals. Met een staf in de hand en later met een pijl-en-boog duiken we de wereld in.

Is de game next-gen waardig

Skate en Jelle gaan in de review dieper in op de inhoud van het verhaal. Hoe voelde de gameplay aan? Hoelang waren ze met het spel bezig? Hebben ze saaie momenten gehad in de game Of was het de game een aanschakeling van wrede ervaringen. Is het echt een sterke Playstation-titel is, die alles uit de PS5 haalt? En de absolute hoofdvraag, is developer Ember Labs er in geslaagd inderdaad één van de betere titels voor het najaar te produceren? Want dat zou wel een prestatie van formaat zijn. Je ziet en hoort het in de review van Kena: Bridge of Spirits.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch