Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Kena: Bridge of Spirits Premium Review: ‘Een geestige game’

29/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag hebben we de Premium Review van Kena: Briudge of Spirits voor je klaar staan. Het is een game ontwikkeld en uitgegeven door Ember Lab. In de game volgen we het verhaal van Kena. Ze is een jonge spirituele gids die overledenen helpt naar de spirituele wereld. Maar helpt ze ook een goede game te maken? Dat is natuurlijk de vraag. Jelle en Skate gaan het er uitgebreid over hebben. Want Ken: Bridge of Spirits stond bij beiden hoog op het verlanglijstje. Op basis van beelden rond de E3-periode. Ze vreesden echter dat zo’n kleine developer een dergelijke game niet goed tot een einde konden brengen. Wordt hun vrees waarheid? Of is dit een topper voor het najaar?

Geesten naar het hiernamaals helpen

Kena helpt gestrande geesten over te brengen naar het hiernamaals. Ze heeft veel werk te doen. Kena komt aan in een dorp dat onlangs is getroffen door een natuurramp. Het liep niet goed af voor de bewoners van het dorp. Hun huizen en de natuur om hen heen zijn verwoest. Het dorp is zwaar veranderd. Het is begroeid met vegetatie en vol met magie. Zo zijn er verschillende soorten spirits verschenen. Wat vinden onze heren van dit verhaal? Hoe wordt het uitgewerkt. En is het echt bedoeld voor een volwassen gamers of te kddy?

Is Kena: Bridge of Spirits een topper voor het najaar

Ze gaan ook dieper in op de inhoud van het verhaal. Hoe voelde de gameplay aan? Hoelang zijn ze met de game bezig? Hebben ze saaie momenten gehad in de game? Of was het de gehele game een wrede ervaring. Is het echt een sterke Playstation-titel is, die alles uit de PS5 haalt? En wordt het dus één van de betere titels voor het najaar? Je kunt dit en meer zien in de Premium Review van Kena: Bridge of Spirits.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch