Menu Premium
Loading...

Ken je deze nog over Karim zijn klassiekers

09/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Karim verrast JJ in deze editie van ‘Ken je deze nog’ met een fraaie sneek peak in zijn collectie. De spellen zijn enigszins gekreukeld en bevatten raadselachtige gele stickers, maar dat is wel meteen het bewijs dat de titels ook volop gespeeld zijn en niet alleen fungeerden als opvulling van de kast. Check snel wat Karim allemaal uit de oude doos heeft gehaald in Ken je deze nog over Karim zijn klassiekers.

Anders dan bij JJ, wiens collectie vooral alles vanaf de PS1 beslaat, heeft Karim ook een aantal oude SNES en N64-pareltjes naar de studio meegenomen. Waarbij de vraag natuurlijk is of JJ deze oude titels dan nog wel herkent. Dat blijkt uiteindelijk reuze mee te vallen, vooral omdat Karim een paar echte bestsellers heeft meegenomen, waaronder een van de misschien wel beste games ooit gemaakt.

Er zit ook nog een heuse rode draad in deze editie van Ken je deze nog. Veel games komen namelijk uit series die vandaag de dag niet meer verschijnen of op dit moment een zwakke afspiegeling zijn van wat de serie ooit was. Want is Halo vandaag de dag, onder in handen van 343 Studios, nog wel zo goed als de eerste Halo’s van Bungie? Kan een serie überhaupt wel verspreid over meer dan tien jaar krachtig blijven? Op deze vraag en vele andere krijg je een antwoord in deze Ken je deze nog over Karim zijn klassiekers.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch