Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Ken Je Deze Nog: True Crime New York City, Driver & Prototype

05/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al een poos geleden dat we nog een nieuwe editie van Ken Je Deze Nog online hadden staan. Maar omdat JJ een aantal dagen zijn stem kwijt was, had hij tijd om naar zijn collectie te kijken en dacht toen: ‘Waarom ook niet?’ En dus pikte hij wat games uit zijn collectie en ging aan tafel zitten met Skate. Met games uit de periode 2000 tot 2013 die niet mega groot waren qua verkoop maar vaak wel goede cijfers scoorden. En in de tijd van al die remakes, remasters en reboots is het dan de vraag, of er tussen deze games ook kandidaten zitten voor zo’n aanpak? Je ziet het allemaal in een nieuwe editie van Ken Je Deze Nog.

Dankzij een nasty virus gebouwen beklimmen in Prototype

In deze editie hebben we allemaal games die in ieder geval op de Xbox en Xbox 360 zijn uitgekomen. daar kregen we er vroeger namelijk vaak veel van opgestuurd. Maar de meeste van hen waren multi-platform. Zo kwam JJ met een aantal titels van Activision waar geen naam Call of Duty in de titel stond. Denk bijvoorbeeld aan Prototype. Herinner je die game nog? Van vliegen en dan een helikopter aanvallen tot het jatten van een tank. Ook in dat spel hadden we te maken met een virus. Welke herinneringen hebben de twee hier aan?

True Crime New York City speelde in op succes GTA Vice City

JJ had natuurlijk nog meer games met zich mee. Misschien ken je er een paar. Herinner je je F.E.A.R. nog? Over dat wacke meisje Alma uit The Ring, maar dan in een game. Hij nam Wet mee. Een spel dat we mogelijk allemaal niet kennen van Bethesda? Waarom nam hij die onbekende game in hemelsnaam mee? Of neem True Crime New York City. Je speelde een gangster die detective wilde worden en dus uit het leventje probeerde te stappen. Uitgebracht een jaar na het succes van GTA Vice City. En was er ook niet een game waar GTA juist weer veel leentjebuur bij heeft gespeeld? Je ziet en hoort het allemaal in Ken Je Deze Nog.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch