Menu Premium
Loading...

Ken je deze nog over verloren franchises

09/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft zijn ‘ballenkast’ weer open getrokken om voor jou een aantal games te selecteren om over te discussiëren samen met Steven! Dit kan je zien in deze nieuwe Ken je deze nog over verloren franchises!

JJ heeft besloten om aan deze ‘Ken je deze nog?’ een thema te hangen. Zo heeft hij een aantal titels geselecteerd waar we of helemaal niets meer van horen, of waarvan de sequels ergens in de greppel terecht zijn gekomen. De titels die JJ heeft uitgekozen, zullen je wel bekend in de oren klinken.

De games die besproken worden, verdienen wellicht wel een vervolg, maar waarom gebeurt dat niet? Heeft dat te maken met hoe de games het deden in de verkoop, of is het wellicht iets anders? Steven laat zich compleet verrassen door de games die JJ heeft uitgezocht. Samen speculeren ze over wat er gebeurt kan zijn met de games. Dit en andere kwesties worden besproken in deze nieuwe editie van ‘Ken je deze nog?’!

Check deze Ken je deze nog over verloren franchises om erachter te komen welke games JJ uit zijn ‘ballenkast’ heeft getrokken. Misschien heb jij wel andere antwoorden op de vragen die besproken worden in deze Ken je deze nog over verloren franchises. Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch