Menu Premium
Loading...

Ken je deze nog? Over underdog games

16/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geboren en getogen Bosschenaar Pascal heeft flink nagedacht over zijn collectie games waar hij het over wilt hebben. Hij bespreekt deze games samen met JJ in deze Ken Je Deze Nog? over underdog games!

‘Oh ja?!’ zal wellicht je reactie zijn als je hoort wat voor gametitels Pascal heeft geselecteerd. In ieder geval voor JJ wel, want Pascal weet games naar voren te brengen die vrij onbekend voor JJ zijn. Pascal neemt je mee naar de PlayStation 2 era. De voorkeur van Pascal is duidelijk te zien, want hij zal racegames, racegames… en oh ja, sportgames tevoorschijn halen. Wellicht is underdog games geen goede titel, want Pascal heeft zich prima met de games vermaakt. Het zijn titels waar Pascal veel waardering voor heeft, maar helaas in de vergetelheid zijn geraakt.

Pascal neemt je mee om een nostalgische gevoel te creëren met de games die hij heeft geselecteerd.  Reis terug naar het begin van de jaren 2000 om jou wellicht ook het ‘oh ja?!’ moment te bezorgen. Check deze Ken Je Deze Nog? over underdog games om mee te genieten met Pascal zijn ‘pareltjes’! Zijn er games die jou totaal niet bekend voorkomen? Of ken jij ze allemaal? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch