Menu Premium
Loading...

Ken je deze nog? – Commodore 64 games

19/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate heeft een nostalgische selectie gemaakt van een aantal games die hij bespreekt samen met Pascal in deze ‘Ken je deze nog?’, waarin Commodore 64 games in het zonnetje worden gezet!

Skate neemt je mee op een ’trip down memory lane’ om je meer te vertellen over de games die hij op de Commodore 64 speelde op onder andere een spannende camping. De ware retrogamer kan zijn geluk ophalen met Skate zijn collectie. Denk aan Rambo: First Blood, Summer Games, Boulderdash en nog veel meer!

De Commodore 64 kwam in 1982 op de markt. Deze console zag eruit als een dik toetsenbord en daaronder zat het computergedeelte. De Commodore 64 moest aangesloten worden op een beeldbuis. Fucking retro dus!

Pascal joined Skate in dit item om ook zijn geluk op te halen. Al deze nostalgische gevoelens brengen veel herinneringen naar boven bij de heren! Pascal is dan ook erg onder de indruk wat betreft de game keuzes die Skate heeft gemaakt.

Heb jij de Commodore 64 meegekregen en er wellicht op gespeeld? Of heb je later een emulator gedownload om Commodore 64 games te spelen? Of is de Commodore 64 totaal aan je voorbij gegaan en heb je eigenlijk geen flauw idee waar Skate en Pascal het over hebben? Laat het vooral weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch