Menu Premium
Loading...

Ken je Deze Nog over Boris zijn digitale jeugdliefdes

02/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings checken we vanzelfsprekend altijd de nieuwste games. Deze spelen we intensief en vellen er vervolgens in videovorm een oordeel over. Echter is het ook goed om zo nu en dan terug te blikken. Net als muziek kunnen games namelijk een bepaald gevoel bij je opwekken. Voor veel mensen geldt dit gevoel nostalgie, terwijl de gedachte aan een oude game bij anderen bepaalde herinneringen kan losweken. In deze Ken je Deze Nog is Boris aangeschoven om samen met JJ te gaan terugblikken op enkele pareltjes uit zijn jeugd. Ben je benieuwd waar hij mee aankomt? Check dan nu deze Ken je Deze Nog over Boris zijn digitale jeugdliefdes!

Boris denkt terug aan de snackbar op de hoek

Boris begon als kleine jongen in de jaren ’70 met gamen. Hij memoreert naar de Snackbar op de hoek, waar een arcadekast stond met de shoot ‘em up Galaga. Millennials schieten wellicht in de lach bij de gedachte dat men back in the days hier met bewondering naar keek. Boris geeft dan ook te kennen dat Galaga als ‘magisch’ werd bestempeld. Een andere game waar de kleine Boris helemaal gek door werd was Space Taxi. Ook hier legt de inmiddels volwassen Boris uit waar zijn fascinatie voor de game op gebaseerd was of is. JJ is van dezelfde generatie als Boris en kan zich zodoende goed inleven in de zienswijze van ‘de kale B’. Uiteraard blijft het in deze Ken je Deze Nog niet bij Space Taxi en Galaga. Boris heeft nog meer voor jullie in petto!

Wat vindt je van de keuzes van Boris? Heb je in het verre verleden een van deze games wellicht aangeraakt? Zo ja, kijk jij ook met warme gevoelens terug op de desbetreffende titel? Laat je horen in de comments onder deze Ken je Deze Nog over Boris zijn digitale jeugdliefdes!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch