Menu Premium
Loading...

Ken je deze nog? – Olympische Sportgames

13/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu de Olympische Spelen in Rio volop in gang zijn, kan een blast to the past over Olympische games natuurlijk niet ontbreken. JJ en Skate vertellen jou over de buttonbashing games die over de jaren heen zijn uitgekomen in deze Ken je deze nog? – Olympische Sportgames!

Sinds dat de eerste consoles verschenen, waren olymische games al een ding. Zo verscheen in 1981 al de eerste game die het sporten van buiten naar binnen bracht. Ondanks dat de laatste jaren deze games niet meer op zo’n heel hoog niveau zijn, blijft Nintendo toch nog met elke Olympische Spelen een Mario & Sonic game naar buiten brengen. Maar in vergelijking tot vroeger zijn de Olympische Spelen games redelijk aan zijn eindje aan het komen, aangezien vroeger voor elke Olympische Spelen wel één of meerdere games naar buiten kwam.

JJ en Skate hebben ook hun fair share aan Olympische games gespeeld, zo blijkt zelfs dat Skate nog steeds last heeft van zijn arm van al dat buttonbashen. Maar sinds dat controllers meerdere knoppen en ook sticks heeft gekregen was de era van buttonbashen zo goed als over.

Ben jij benieuwd welke games er allemaal verschenen in naam van de Olympische spelen en wat JJ en Skate nog meer te zeggen hebben over de Olympische Spelen? Check dan snel deze Ken je deze nog? – Olympische Sportgames en laat weten in de comments of jij geniet van dit soort games!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch