Menu Premium
Loading...

Ken je deze nog met Shelly en JJ

23/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze keer is het de beurt aan Shelly om je terug in de tijd te brengen want ze gaat vertellen welke games zij vroeger speelde tijdens deze Ken Je Deze Nog met Shelly en JJ.

Als eerste brengt Shelly je mee naar de wereld van Barbie, jawel je hoort het goed, Barbie. JJ heeft zelf ook herinneringen aan deze game omdat hij vroeger voornamelijk Barbie games moest vertalen. Shelly heeft dit spel met passie onwijs veel gespeeld en was hier vroeger helemaal weg van.

Verder op het Ken Je Deze Nog menu staat Hugo: The Evil Mirror waarvan Shelly toch wel stiekem hoopt op een vervolg. Natuurlijk zijn er ook nog slechte games die behandeld worden. Zo komt bijvoorbeeld Catwoman ter sprake waarvan niet alleen de game maar ook de film slecht was.

Shelly heeft gelukkig wel een paar klassiekers meegenomen waarvan ze er van één een warm hart toe draagt, namelijk Rayman. Rayman is nog altijd een favoriet van Shelly en zelf geeft ze ook aan dat het één van de beste franchises is.

Genoeg games om over te vertellen dus. Benieuwd hoe JJ op deze games reageert en hoe de jeugd van Shelly er uit zag? Kijk dan snel naar deze Ken je deze nog met Shelly en JJ.

Ken je deze nog met Shelly en JJ

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch