Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Welke videogames, gebaseerd op een film, vinden wij echt goed?

15/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Film en videogames, het is vaak geen gelukkige combinatie. Te weinig ontwikkeltijd, te makkelijk en casual, cash grabs. Het zijn zo maar wat predicaten die we op de meeste van deze film-games kunnen plakken. Maar er is zoals bij alles in het leven ook een uitzondering op de regel. Huey en JJ nemen het op voor die paar film-games die wel goed waren. Of soms zelfs beter dan de film zelf. Denk aan bijvoorbeeld Toy Story 2, The Warriors, Scarface: The World Is Yours en nog veel meer. Je gaat het allemaal zien en horen in deze video over film-games die wel goed waren.

Ken je deze nog over Scarface: The World Is Yours

Naast het kijken van een toffe film, kan het ook leuk zijn om als gamer helemaal los te gaan in de door jou bewonderde wereld. Even in de huid te kruipen van jouw favoriete filmheld. Moet de videogame natuurlijk wel goed zijn, anders doet het alleen maar afbreuk aan de herinnering die je aan de film over hield. Zo is Scarfare is mega film. Maar was de game Scarface: The World Is Yours ook zo wreed? In dit spel kon je verder gaan als Tony Montana als de film positief was geëindigd. En hoe leuk waren de Star Wars-games? Sloten die wel goed aan bij de film? Hetzelfde geldt voor de Batman-games. Deden ze de franchise eer aan of was het eerder afbreuk?

Wat was nu de beste filmgame?

Huey en JJ hebben elk zes games meegenomen. JJ bijvoorbeeld The Warriors. Voor hem een meesterwerk als het om de film gaat. In de game kwam je erachter hoe groot de bende daadwerkelijk was. En wat je er verder allemaal mee kon doen. Was deze game net als de filmgame een klassieker? Huey was happy met Toy Story 2. Maar ook met Guardians of the Galaxy, The Matrix: Path of Neo en The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Dus als je van film-games houdt, dan is deze video absoluut een aanrader.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch