Menu Premium
Loading...

Ken Je Deze Nog met Pascal

16/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ons Pascalleke heeft al een aantal jaartjes gamen achter de rug. Dit deed hij vaak met vrienden, maar ook alleen. Hij heeft vijf games meegenomen uit de historische bibliotheek der games die hem een onvergetelijke jeugd hebben gegeven. Wil je weten welke? Kijk dan ‘Ken Je Deze Nog met Pascal’.

Het is meteen raak. Dennis raakt direct geïrriteerd, want de eerste game die Pascal zou meenemen, heeft hij niet meegenomen. Bedolven onder zijn stapel van oude games lag een klassiekertje, maar hij kon de game niet vinden. De game heeft iets te maken met racen en anti-zwaartekracht. Deze game kon je destijds spelen op de PlayStation en het was de snelste game van zijn tijd.

De volgende game moet hij van onder de tafel vandaan tillen. Deze machtige “pocket” gamingplatform van Nintendo had volgens Pascal maar één game die je moest spelen. Deze game kwam uit de stal van Nintendo zelf en in de game kon je spelen met een Italiaanse loodgieter. Oke, iedereen weet al waar we het over hebben, maar we gaan hem toch niet verklappen.

Dan heeft hij een game die het buiten spelen naar binnen brengt. En dat allemaal met de man die zo vaak overspel had gepleegd met zoveel vrouwen dat hij het letterlijk gevoeld heeft. Je zou het misschien niet verwachten van Pascal, maar gaan er al belletjes rinkelen?

Hij heeft nog een sportgame meegenomen en deze zou je waarschijnlijk iets eerder bij Pascalleke verwachten. Het is de game van een legende in de half-pipe en hoewel hij het er op het moment niet echt goed vanaf brengt, heeft Pascal zijn vroegere games met al zijn vrienden op de bank gerockt tot ze kapot waren.

De laatste game die hij mee heeft genomen, is een game die een beetje onder gesneeuwd is. Je gaat op pad met een jongetje die de hele game de hand van een meisje vast moet houden en Dennis moet er maar niets van hebben. Pascal gaat terug naar de goede oude tijd in deze ‘Ken Je Deze Nog met Pascal’.

Ken Je Deze Nog met Pascal

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch