Menu Premium
Loading...

Ken je deze nog met Martin

27/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Martin had zijn zolder inmiddels vol staan met schoenendozen die goed gevuld waren met allerlei games. Na een grondig onderzoek kwamen daar een partij games uit die voor de jonge kijkers misschien niet zo veel zullen zeggen, maar wel de nodige herinneringen op zullen halen bij de meeste gamers. De vraag is dan ook, ken je deze nog? Dat zie je in een nieuwe ‘Ken je deze nog met Martin’!

Vaste kijkers zullen weten welke genres goed liggen bij Martin: racegames, shooters en fighting games. En je raadt het al, dat zijn ook precies de games die Martin deze keer heeft uitgekozen. Zonder te verklappen welke games het zijn, kun je misschien wel wat halen uit de volgende hints. Zo kun je met één game gemakkelijk de grootste auto’s aan, en gaat het hard tegen hard met het risico op een kapotte wagen in de andere game. Ook komt er een game langs die verantwoordelijk is voor een grote verandering in het gamelandschap en gaan de vetste beesten ooit het gevecht met elkaar aan. Helaas zal dat laatste nooit gebeuren, aangezien deze beesten al een aantal miljoen jaar niet meer bestaan. Heb je al een idee?

Martin gaat je ook vertellen over zijn game ervaringen en zo kom je er achter hoe hij heeft leren gamen, waarvoor hij in de rij heeft gelegen, en wat hij veel speelde met zijn buurjongen. Dat wil je niet missen toch? Een nieuwe ‘Ken je deze nog’ waar de nodige herinneringen voorbij komen en nostalgie de boventoon voert. Neem een duik terug in het verleden in een nieuwe ‘Ken je deze nog’ met Martin.

Ken je deze nog met Martin

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch