Menu Premium
Loading...

Ken Je Deze Nog Met JJ

14/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft zijn kast rustig door gezocht. Waar je bij het opruimen vaak pareltjes van vroeger tegenkomt, kwam JJ ook de nodige flops tegen van vroeger. Hoe komt het dat deze zo geflopt zijn en wat is het verhaal achter deze tegenvallende games? Dennis is volgens een paar van de kijkers altijd veel te positief over games en zit dan ook naast JJ om te bevestigen of het echt een slechte game was. Berijd jezelf maar voor, want er komen een behoorlijk aantal games langs die jij waarschijnlijk ook wel hebt gespeeld. Ben je nieuwsgierig geworden? Wij ook, dus check snel een nieuwe Ken je deze nog met JJ!

Flops komen er in vele soorten en maten. Iets wat ook duidelijk zal worden in dit item. Een game hoeft niet altijd slecht te zijn om te floppen. Zo kan een game te hoge verwachtingen scheppen en deze niet haalt, waardoor het genadeloos afgestraft wordt door de game community. Of het kan natuurlijk ook komen doordat een game zo hardcore is, dat zelfs de meest hardcore-hardcore gamer het te hardcore vindt en begint te twijfelen of hij wel hardcore genoeg is. Begin je al een idee te hebben over welke games het gaat? Dan heb je hier nog één reden waardoor een game gefaald heeft. Het begon als 2D platformer, is in de loop der tijd een puzzle game geworden en werd later ook nog eens een shooter.

Natuurlijk kun je ook één van de grootste flops ooit verwachten, maar die is nog even geheim. Hoe je daar achter komt? Je raadt het al, door Ken je Deze Nog met JJ te checken! Dennis en JJ hebben hun nostalgische gevoelens opzij gezet en gaan jou alles vertellen over deze flops.
Ken je deze nog met JJ

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch