Menu Premium
Loading...

Ken Je Deze Nog Met JJ en Nino

30/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft zijn kasten vol games tot op de bodem doorzocht, om een paar geschikte games voor een gloednieuwe ‘Ken Je Deze Nog?’ uit zijn verzameling te halen. Het kostte wat tijd, maar het is JJ gelukt. Nino zag het wel zitten om deze games met hem te bespreken, dus hij doet vandaag Ken Je Deze Nog Met JJ.

JJ heeft niet de meest populaire, de best verkochte of de grafisch best uitziende games voor je meegebracht. Nee, hij heeft voor games gekozen die iets bijzonders hebben. Of dat nou in goede of slechte zin is. We trappen daarom ook af met een game over rapper 50 Cent. Hij is de grote held in de game ’50 Cent: Blood on the Sand’, waarvan de naam niet echt een game van hoogstaande kwaliteit doet vermoeden. Of dat het misschien wel is geworden? Dat hoor je van JJ en Nino.

Daarnaast komt ook de op een manga-gebaseerde Afro Samurai aan bod, gevolgd door de cowboy-game Gun, waar op de redactie al eens een flinke discussie over is geweest. Gaan JJ en Nino die discussie nog eens dunnetjes over doen, of zijn zij het wel eens over deze game?

We sluiten af met een top 3 van Nino, waarin hij je laat weten welke games hem de afgelopen jaren het meest bij zijn gebleven. Een verrassend lijstje volgens JJ, die toch stiekem vooral indie-games in Nino’s top 3 had verwacht. Dus ben je benieuwd naar de top 3 van Nino en de gamecollectie van JJ? Check dan Nino in Ken Je Deze Nog Met JJ.

Ken Je Deze Nog Met JJ

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch