Menu Premium
Loading...

Ken je deze nog? – Met JJ en Melle

03/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een gloednieuwe editie van Ken je deze nog?! Met deze keer JJ en Melle in de hoofdrollen! De beide heren maken een ‘trip down memory lane’, en gaan dus redelijk terug in de tijd vandaag!

Melle heeft een paar titels ‘in gedachte’ meegenomen voor deze editie. Hij heeft specifiek gekozen voor een paar games waarmee hij was begonnen met gamen, back in the days. ‘Old but gold’ zullen we maar zeggen. Onder de games die worden besproken, bevinden zich enkele RTS-games, maar ook een epische platform titel en een paar titels uit het sport-genre passeren hierbij de revue. Ook heeft hij het over de Amiga die hij destijds heeft gekocht en welke games op hem de meeste indruk hebben gemaakt, en nog belangrijker, welke games hij helemaal kapot heeft gespeeld! Verder is JJ benieuwd welke games Melle nog thuis heeft liggen en of hij ├╝berhaupt wel een verzamelaar is.

Dus, wil jij weten wat Melle heeft gespeeld toen hij nog een tiener en puber was, check dan deze Ken je deze nog? – Met JJ en Melle!

Ken je deze nog? - Met JJ en Melle

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch