Menu Premium
Loading...

Ken je Deze Nog: Kevin levert jeugdsentiment

12/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kersverse aanwinst Kevin is inmiddels al lang en breed gesetteld op de Gamekings-redactie. De tech-expert is op en in loop naar Firstlook Festival drukker dan ooit. Zodoende had hij weinig tijd om ook nog eens wat shine te pakken voor de camera. Het grootste gamesfeestje van het jaar is inmiddels voorbij en dus heeft Kevin nu tijd over voor andere dingen dan het aanhoren van Shelly’s geklaag over het niet werkende internet. Zoals je ook in zijn streams kan zien, is de techman van de redactie een fervent gamer. Deze passie is in een ver verleden ooit getriggerd. In deze Ken je Deze Nog blikt Kevin hierop terug. Check nu Ken je Deze Nog: Kevin levert jeugdsentiment!

Memorabele titels te over

Kevin is wat jonger dan de meeste mensen bij Gamekings. Hierdoor zijn de titels die hij heeft meegenomen ook herkenbaar voor mensen die niet in de leeftijdscategorie 35+ behoren. JJ is naast Kevin aangeschoven om zijn ervaringen met de diverse games te delen. Een van de vele titels die de revue passeert, is The Elder Scrolls III: Morrorwind. Voor velen geldt diens opvolger, The Elder Scrolls IV: Oblivion, als de beste game aller tijden. Kevin zijn liefde voor de serie is dus begonnen bij de derde game uit de nog altijd zo geliefde serie. Hier blijft het niet bij wat betreft memorabele games. Kevin haalt ook een niet nader te noemen legendarische Zelda-titel aan.

Aan welke games uit Kevin zijn lijstje hebben jullie warme herinneringen? Laat je horen in de comments onder deze Ken je Deze Nog: Kevin levert jeugdsentiment!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch