Menu Premium
Loading...

Ken Je Deze Nog: Kevin en zijn Stream games

03/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kevin en Koos zijn samen op de bank neergeploft om het te gaan hebben over Kevins favoriete steam games. Want zoals jullie wel weten streamt Kevin regelmatig wat uren af. Maar wat stream je nou op twitch? Kevin houdt zoals jullie weten veel van verhalende games. Maar streamt hij deze ook het liefst? Of hebben online multiplayer games zijn voorkeur? Check het nu in Ken je deze nog: Kevin en zijn stream games!

Streamt Kevin Online of Multiplayer games?

De beste exemplaren zijn er weer uitgetrokken. Geen golden oldies, maar meer recentere games heeft Kevin meegenomen. Dat is ook niet zo gek, aangezien hij tot de jongere generatie van Gamekings behoord. Elk jaar speelt hij al The Last of Us uit via zijn stream. Ondertussen kent hij elk weggetje en padje uit zijn hoofd. Maar zal deze ook onder zijn stream games vallen? of is het een pareltje die hij zelf heel graag wilt herspelen, ondanks het aantal kijkers? Veel diversiteit is in zijn streams niet te missen. Daarom zal je niet altijd de meest standaard games tegenkomen. Tuurlijk wilt hij de triple A’s niet missen, waaronder een The last of Us, Horizon: Zero Dawn en Fallout 4. Maar indie games is nog steeds liefde nummer één. Firewatch, Cuphead, SUPER HOT en Pony Island, zijn onder andere al de stream gepasseerd.

Heeft Kevin games genoemd die jij wel hebt gespeeld en misschien zelfs helemaal fantastisch vond om te streamen? Of missen er wat games die eigenlijk wel in het lijstje thuis horen? Laat een reactie achter in de comments onder Ken Je Deze Nog: Kevin en zijn Streamgames!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch