Menu Premium
Loading...

Ken je deze nog? JJ zijn oude games

18/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie wil er nou niet weten wat onze sportfanaat JJ, in zijn jonge jaren aan games gespeeld heeft? Vandaag krijg je die kans! JJ heeft namelijk een aantal oude games uit zijn collectie meegenomen en neemt ze samen door met Karim in deze: Ken je deze nog? JJ zijn oude games.

Iedereen weet onderhand wel dat JJ van sport en race games houdt, maar tussen deze stapel games zit toch nog enige variatie. Natuurlijk zijn het geen random games, die hij heeft meegenomen. Hij vraagt zich namelijk af wat er ooit met dit soort games is gebeurd en of we er nog een variant van terug zullen zien in de toekomstige games. Misschien in virtual reality of gewoon puur vanwege nostalgische redenen? Ook Karim heeft met een aantal van deze games goede ervaringen en weet er het fijne van te vertellen.

De echte verrassing van dit item zie je aan het einde van deze video, waar JJ uitbundig een leuk verhaal bij te vertellen heeft, over van wat er rond die tijd speelde. Ben je benieuwd geworden over welke game dit gaat? Wacht dan niet langer en check deze vette editie van: Ken je deze nog? JJ zijn oude games!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch