Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Ken Je Deze Nog: Jasper over Metal Gear Solid, Shenmue & Dark Souls

04/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe aflevering van Ken je Deze Nog. Een rubriek die we de afgelopen tijd wel vaker gebruikt hebben om een nieuw gezicht aan jullie voor te stellen.  Dit keer betreft het Jasper, een oud stagiaire uit het verre Groningen, waarmee we altijd contact hebben gehouden. Een gamer in hart en nieren die al vanaf zijn vierde jaar de controller in zijn handen nam. En hij deed meer dan spelen alleen. Hij schreef er voor zichzelf complete reviews over. Die hij dan aan zijn broertje liet lezen. Of hij tekende de werelden uit de door hem gespeelde games na. In deze editie van Ken Je Deze Nog leer je Jasper als gamer beter kennen. En dat is wel zo handig, we zijn immers een gaming website.

Wanneer begon Jasper met gamen?

Zoals bij vrijwel elke aflevering van Ken Je Deze Nog is het JJ die de vragen aan de desk stelt. Wanneer heeft Jasper het gamen ontdekt en hoe kwam dat? Op welke console was dat? En heeft de eerste console ervoor gezorgd dat hij merk-trouw is gebleven? Of werd zijn smaak in de loop van de tijd een stuk diverser? Wat maakte games voor hem zo vet? Vetter dan zijn andere hobbies? Jasper vertelt het allemaal in deze video.

Ken Je Deze Nog: Van Castlevania en Dark Souls naar Tony Hawk Pro Skater en Metal Gear Solid

We kunnen je al verklappen dat de smaak van Jasper vrij divers is, maar dat hij ook zeker zijn voorkeuren heeft. De reis die je in deze video maakt, gaat langs franchises als Super Smash Bros en Battlefield, naar Castlevania en Dark Souls Remaster. En voor een potje Pro Evolution Soccer en Tony Hawk Pro Skater draait de man ook zijn handen niet om. Leer Jasper dus beter kennen in deze speciale editie van Ken Je Deze Nog.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch