Menu Premium
Loading...

Ken je deze nog? De vetste Nintendo games!

12/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat zijn nou eigenlijk de aller vetste Nintendo games aller tijden? Emiel en Steven zijn aangeschoven om hun nostalgie weer op te wekken met volgens hen, de vetste Nintendo games ooit gemaakt. Maar of ze de moeilijke weg hebben gekozen, en de gebruikelijke games als bijvoorbeeld Mario en Star Fox er uit hebben gehaald, dat zie je hier. Check de Ken je deze nog? De vetste Nintendo games!

Als je aan Nintendo denkt, denk je vast gelijk aan de Legend of Zelda’s, de Mario’s en de Pokémon games, maar geloof het of niet, naast deze games zijn er nog veel meer pareltjes in het Nintendo assortiment! Daarom zijn Emiel en Steven er eens goed voor gaan zitten en hebben allebei een lijst gemaakt met hun favoriete Nintendo games, die ze graag weer terug willen zien vandaag de dag.

Steven heeft vooral games uit de tijd van de epische NES en SNES, terwijl Emiel juist meer games heeft uit de tijd van de Nintendo 64 en de GameCube. Dit zorgt voor een heerlijke mengelmoes van Nintendo games van verschillende generaties!

Ben je benieuwd wat voor games Emiel en Steven klaar hebben staan? Check dan snel deze nieuwe “Ken je deze nog? De vetste Nintendo games!” En drop snel games, die ze vergeten zijn te noemen, in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch