Menu Premium
Loading...

Ken je Deze Nog? De retrodoos van Koos!

16/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ie dan!. Koos, die nieuwe blonde gast bij Gamekings . Leuke gast, komt uit Arnhem. Niet zo lang geleden liep hij stage bij Blammo. Hij juicht voor twee voetbalclubs tegelijk (dat kan). Claimt erg goed in Fifa te zijn, maar krijgt vele pakken slaag. Is wel een held in Mario Kart en zoals menig blonde jongen eet hij graag pindakaas op zijn brood. Meer weten we eigenlijk niet van deze man. Wat op zich niet erg is, want er zijn geheid dingen van hem die we niet willen weten, maar zijn gaming legacy is natuurlijk wel een dingetje. Wat speelde Koos toen ie nog een Koosje was? Waar begon het mee? Wat deed de gaming-vlam bij hem ontsteken? Grijp deze kans om erachter te komen in Ken je Deze Nog? De retrodoos van Koos.

Niemand op de redactie kan zo nostalgisch worden als Koos

Voor een kijkje naar de start van Koos zjin liefde voor gamen, nam JJ hem mee de studio in voor een Ken je deze Nog, waarin Koos zijn legacy op tafel kan leggen. De meeste mensen op de redactie gooien hun oude troep nog wel eens weg, maar Koos is een hoarder pur sang. Hij heeft namelijk nog een hele collectie aan oude games in dozen liggen op de zolder van zijn ouders. Dat belooft een reeks aan Ken je deze nogs met Koos. Jeej!

In deze editie van Ken je deze Nog gaat Koos een aantal games bespreken die een grote indruk op hem hebben gemaakt. Niemand op de redactie kan zo nostalgisch worden als Koos, dus bereid je voor. We gaan hier nog geen titels verraden, maar het zijn allemaal kraker. Titels die je uiteraard zelf wel eens gespeeld hebt, of waarbij je meteen aan een vriend moet denken die een extreme fan van de game was. JJ had een beetje moeite had om echt een rode draad in de selectie te vinden, maar dat maakt helemaal niks uit. Kom er gezellig bij zitten en leer Koos zijn diverse game verleden kennen in Ken je Deze Nog? De oude doos van Koos.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch