Menu Premium
Loading...

Ken je Deze Nog: de Gamekings Bloopers – Part 1

27/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos, JJ en Shelly zijn op de welbekende Gamekings-bank gaan zitten om eens terug te kijken op het afgelopen Gamekings-jaar. In de Dubbeldikke Kerstweken zijn we volop aan het nabeschouwen en terugblikken. We doen dit in de meeste gevallen richting de industrie, maar we denken dat het ook goed is eens aan zelfreflectie te doen. Bij Gamekings draait de camera zoals bekend op volle toeren, wat betekent dat we bergen aan beeldmateriaal hebben. Op de redactie en in items gaat het immers niet altijd van een leien dakje. De spanningen lopen zo nu en dan hoog op, wat eigenlijk alleen maar leuk is. Benieuwd naar dit alles? Check nu Ken je Deze Nog: de Kerst Editie – Part 1!

Lachen, gieren en brullen in deze speciale editie van Ken je Deze Nog

Zoals gezegd kan de spanning op de redactie zo nu en dan hoog oplopen, zeker wanneer de factor stress om de hoek komt kijken. Een goed voorbeeld hiervan was de ‘eet-affaire’ op Firstlook Festival. Koos zou eten voor de stagiares regelen, maar toen de buikjes begonnen te rammelen op de zaterdagavond, was er geen eten geregeld. Laat we het houden op een ‘mispeer in de communicatie’. Het heeft in ieder geval mooie beelden opgeleverd, die de hoofdrolspelers nu met terugwerkende kracht gaan bekijken. Ook komt het falen van Shelly in Getting over It langs. Ze schaamt zich nog altijd een beetje en schroomt dan ook niet haar frustraties de vrij loop te laten. Ook passeert het minst gewaardeerde item van het jaar de revue, alsmede de slaap-escapades van Skate. De Gamekings-veteraan kampt al langere tijd met slaapproblemen. Dit is natuurlijk erg vervelend voor Skate, maar het levert in ieder geval lachende Gamekings op.

Benieuwd naar wat de Gamekings afgelopen jaar is overkomen, en zin hier eens keihard om te lachen? Check nu Ken je Deze Nog: de Kerst Editie – Part 1!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch